wachtwoord website
Door: Paulienenjune
Blijf op de hoogte en volg Paulien en June
06 Juli 2010 | Nederland, Voorburg
Om toegang te krijgen tot paulienenjune.waarbenjij.nu moet je het wachtwoord "ecuador" intikken.
Dit om te voorkomen dat inbrekers ook kunnen zien dat wij 3 weken niet thuis zijn in juli.
Vandaag zijn Mariska en Sietske (organisatie Villa Ticca) vertrokken naar Quito. Volgende week vrijdag vertrekken wijzelf.
De 2e koffer met speelgoed zit helemaal vol. Mijn moeder brengt morgen koffer nummer 3 mee waarin kleding voor de kinderen van de opvang gaat, speelgoed wat evt. nog binnenkomt en wat spullen voor ons zelf. Het gaat me toch niet lukken om al onze eigen spullen in een handbagagekoffertje te stoppen;-)
Zomerkleding, warme kleding, regenkleding,handdoeken, paraplu's, zaklantaarns, allerlei andere dingen wie we meestal op onze zomervakanties niet bij ons hebben.
Gelukkig mogen we per persoon 2 koffers meenemen dus het gaat lukken!
Zaterdag ontmoet ik alvast Marion en Therese en haar 2 kinderen Twan en Ayla in Apeldoorn. Ben benieuwd wat zij allemaal meebrengen voor Villa Ticca. Ik denk dat we met 5 vrijwilligers heel wat speelgoed, en hopelijk ook geld, hebben verzameld. En ook Mariska en Sietske hebben beiden nog een koffer met speelgoed/kleding bij zich.
Wij zijn de eerste groep vrijwilligers die de vakantieperiode gaan doen in Villa Ticca. Ik denk dat dit een groot succes wordt en ik hoop dat we een hoop andere mensen kunnen stimuleren ook eens zo'n vakantie te doen.
Ik houd jullie op de hoogte!